Лесен начин
да си върнете данъците!
Тел.: +359 899 925 992
Имейл: info@vrashtanenadanaci.bg

Политика на поверителност

Компанията RT Tax, нейните клонове и представителни офиси изцяло защитават Вашите лични данни. Цялата информация, която предоставяте на служителите на RT Tax се третира като строго секретна и конфиденциална.

Протокол HTTPS (SSL) се използва на уебсайта на RT Tax, за да се предотврати предаването на данни. Цялата информация, която предоставяте на служителите на RT Tax се използва единствено и само за целите на извършваните услуги, заявени от Вас. RT Tax гарантира, че личните Ви данни няма да се използват извън пределите на компанията, освен ако това не се изисква от закона. Цялата информация, която предоставяте, се използва единствено за процеса на връщане на данъци и само срещу писмена оторизация от Ваша страна.

Как можете да проверите, промените или изтриете Вашите данни? Във всеки един момент Вие можете да заявите желание да бъдете премахнат от всеки списък, администриран от RT Tax. За да направите това, моля, свържете се с нас на info@vrashtanenadanaci.bg. Данните, които сте предоставили, ще бъдат изтрити, ако Вашият профил е неактивен от 2 години.


 
 
Контакти:

RT Tax Bulgaria
Sofia 1000; bul. Patriarh Evtimii 36 B, office 2
Тел.: +359 899 925 992
Имейл: info@vrashtanenadanaci.bg

 
Пакет с документи за връщане
на данъците

Свалете пакета с документи, попълнете необходимите полета, стартирайте Връщането на вашите данъци.

Следващ