Лесен начин
да си върнете данъците!
Тел.: +359 899 925 992
Имейл: info@vrashtanenadanaci.bg
www.vrashtanenadanaci.bg
Върнете се обратно към началната страница
За нас

RT Tax предлага връщане на данъци, облагани върху дохода, на хора, които са работили в САЩ, Великобритания, Ирландия, Норвегия, Холандия, Германия, Австралия, Нова Зеландия или Канада!

RT Tax предлага услуги, които съответстват на изискванията на високите стандарти и качество. Опитните служители на RT Tax са готови винаги да ви консултират професионално. Постоянните ни връзки с данъчните служби и данъчни консултанти ни помагат надеждно да извършваме процеса на връщане на данъци.

Основана през 2000 година, понастоящем фирмата RT Tax е лидер сред фирмите за връщане на данъци в света, като обслужва участници в програми по работен обмен. Понастоящем ние имаме над 400 представители в 40 страни. Помогнали сме на повече от 150 000 клиенти и броят им се увеличава всяка година.

Ние предлагаме: 


Професионални услуги и опит.


Тясното сътрудничество с чужди данъчни институции на служителите на RT Tax гарантира бързо и ефикасно връщане на данък общ доход. Ние работим заедно с лицензирани данъчни специалисти.

Лесна процедура за кандидатстване & ОНЛАЙН проследяване.

RT Tax създаде специален софтуер, който позволява на клиентите лесно да кандидатстват и да следят процедурата на връщане на данъците и да общуват със специалистите ИНТЕРАКТИВНО.

Отлично обслужване на клиентите.

С нас можете лесно да се свържете по телефона, по електронната поща или да си поговорите с нас в реално време (Сайт за разговори или Skype). Служителите на RT Tax са готови винаги да ви дадат професионален съвет по въпросите за връщането на данъци.

Най-ниски цени за услуги.

Никакви авансови или скрити такси. Нашите клиенти получават данъците си обратно в максималния им , съобразен със закона, размер в най-кратък срок и на особено конкурентна цена.

 


Калкулатор
Каква сума мога да си върна?


 
 
Контакти:

RT Tax Bulgaria
Sofia 1000; bul. Patriarh Evtimii 36 B, office 2
Тел.: +359 899 925 992
Имейл: info@vrashtanenadanaci.bg

 
Пакет с документи за връщане
на данъците

Свалете пакета с документи, попълнете необходимите полета, стартирайте Връщането на вашите данъци.

Следващ